Vegetarisk ceasarsallad med haloumi
INGREDIENSER
- 1 förpackning Fylld Gnocchi med spenat och mozzarella
- 1/2 huvud romansallad
- 1 zucchini
- 1 aubergine
- 200 g haloumi
- 1 röd paprika
- Extra jungfruolja eller smör
- 40 g majonnäs
- 1 tsk Worcestersås
- 1 tsk fransk senap
- 2 tsk citronsaft
- 50 ml extra jungfruolja
- 1/2 vitlöksklyfta
- 30 g riven Parmigiano Reggiano
- Salt & Peppar
BEREDNING
Förbered caesardressingen genom att kombinera alla ingredienser i en hög mixerskål och mixa med en stavmixer tills den är krämig. Smaka av med salt och peppar. Dela romansalladen och skär zucchini, aubergine och haloumi i cirka 1 cm tjocka skivor. Grilla dessa tillsammans med paprikorna direkt på grillen. Under tiden, tillaga gnocchin i en non-stick-panna. Värm lite smör och stek gnocchin på medelhög värme i cirka 5 minuter, rör om regelbundet tills den får en gyllenbrun färg. Blanda de grillade grönsakerna, salladen och haloumin med dressingen och servera tillsammans med gnocchin.
Varsågod!
Varsågod!
INGREDIENSER
Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
-
+
- 1 förpackning Fylld Gnocchi med spenat och mozzarella
- 1/2 huvud romansallad
- 1 zucchini
- 1 aubergine
- 200 g haloumi
- 1 röd paprika
- - Extra jungfruolja eller smör
- 40 g majonnäs
- 1 tsk Worcestersås
- 1 tsk fransk senap
- 2 tsk citronsaft
- 50 ml extra jungfruolja
- 1/2 vitlöksklyfta
- 30 g riven Parmigiano Reggiano
- - Salt & Peppar
BEREDNING
Förbered caesardressingen genom att kombinera alla ingredienser i en hög mixerskål och mixa med en stavmixer tills den är krämig. Smaka av med salt och peppar. Dela romansalladen och skär zucchini, aubergine och haloumi i cirka 1 cm tjocka skivor. Grilla dessa tillsammans med paprikorna direkt på grillen. Under tiden, tillaga gnocchin i en non-stick-panna. Värm lite smör och stek gnocchin på medelhög värme i cirka 5 minuter, rör om regelbundet tills den får en gyllenbrun färg. Blanda de grillade grönsakerna, salladen och haloumin med dressingen och servera tillsammans med gnocchin.
Varsågod!
Varsågod!