Arki-gnocchia vihreillä herneillä

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo

Arki-gnocchia vihreillä herneillä

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo
Arki-gnocchia vihreillä herneillä

AINEKSET

  • 1 pakkaus RANA Keittokinkku & mozzarella täytetyt gnocchit
  • 3 porkkanaa
  • 150 g herneitä
  • 1 kesäkurpitsa
  • 60 g raastettua parmesanjuustoa
  • 30 g voita
  • Suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Kiehauta herneet kevyesti suolatussa vedessä. Puhdista vihannekset ja leikkaa ne tikuiksi. Kiehauta nämä myös kevyesti suolatussa vedessä, valuta ja paista sitten pannulla öljyssä tai voissa. Sulata voi erillisessä pannussa ja lisää gnocchit. Paista keskilämmöllä usein kääntäen noin 5 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kullanruskeita. Tarjoile gnocchit kevyesti kypsennettyjen vihannesten kanssa ja päälle runsaasti raastettua parmesanjuustoa. 

Bon Apetit!

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 pakkaus RANA Keittokinkku & mozzarella täytetyt gnocchit
  • 3 porkkanaa
  • 150 g herneitä
  • 1 kesäkurpitsa
  • 60 g raastettua parmesanjuustoa
  • 30 g voita
  • - Suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Kiehauta herneet kevyesti suolatussa vedessä. Puhdista vihannekset ja leikkaa ne tikuiksi. Kiehauta nämä myös kevyesti suolatussa vedessä, valuta ja paista sitten pannulla öljyssä tai voissa. Sulata voi erillisessä pannussa ja lisää gnocchit. Paista keskilämmöllä usein kääntäen noin 5 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kullanruskeita. Tarjoile gnocchit kevyesti kypsennettyjen vihannesten kanssa ja päälle runsaasti raastettua parmesanjuustoa. 

Bon Apetit!