Arki-gnocchia vihreillä herneillä
AINEKSET
- 1 pakkaus RANA Keittokinkku & mozzarella täytetyt gnocchit
- 3 porkkanaa
- 150 g herneitä
- 1 kesäkurpitsa
- 60 g raastettua parmesanjuustoa
- 30 g voita
- Suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Kiehauta herneet kevyesti suolatussa vedessä. Puhdista vihannekset ja leikkaa ne tikuiksi. Kiehauta nämä myös kevyesti suolatussa vedessä, valuta ja paista sitten pannulla öljyssä tai voissa. Sulata voi erillisessä pannussa ja lisää gnocchit. Paista keskilämmöllä usein kääntäen noin 5 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kullanruskeita. Tarjoile gnocchit kevyesti kypsennettyjen vihannesten kanssa ja päälle runsaasti raastettua parmesanjuustoa.
Bon Apetit!
Bon Apetit!
AINEKSET
Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
-
+
- 1 pakkaus RANA Keittokinkku & mozzarella täytetyt gnocchit
- 3 porkkanaa
- 150 g herneitä
- 1 kesäkurpitsa
- 60 g raastettua parmesanjuustoa
- 30 g voita
- - Suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Kiehauta herneet kevyesti suolatussa vedessä. Puhdista vihannekset ja leikkaa ne tikuiksi. Kiehauta nämä myös kevyesti suolatussa vedessä, valuta ja paista sitten pannulla öljyssä tai voissa. Sulata voi erillisessä pannussa ja lisää gnocchit. Paista keskilämmöllä usein kääntäen noin 5 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kullanruskeita. Tarjoile gnocchit kevyesti kypsennettyjen vihannesten kanssa ja päälle runsaasti raastettua parmesanjuustoa.
Bon Apetit!
Bon Apetit!