Grillattua lohta, täytettyjä gnoccheja ja avokadoa

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo

Grillattua lohta, täytettyjä gnoccheja ja avokadoa

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo
Grillattua lohta, täytettyjä gnoccheja ja avokadoa

AINEKSET

  • 1 pakkaus Rana täytettyjä gnoccheja pinaatilla ja mozzarellalla
  • 200 g grillattua lohta viipaleina
  • 1 avokadoa
  • 2 punasipulia
  • 1 tuore chilipippuri
  • 2 limettiä
  • 30 g persiljaa
  • 30 g voita
  • Suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Leikkaa avokado puoliksi, poista kivi ja kaavi hedelmäliha lusikalla. Pilko avokado kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipulit, silppua persilja ja viipaloi chilipippuri ohueksi. Mausta avokado, sipulit ja persilja limetin mehulla sekä suolalla ja pippurilla. Paista lohiviipaleet pannulla korkealla lämmöllä molemmin puolin ja viimeistele kypsennys uunissa 180 asteessa kuusi minuuttia. Sulata voi pannussa, lisää täytetyt gnocchit ja paista keskilämmöllä noin viisi minuuttia käännellen, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoile gnocchit lohiviipaleiden ja avokadosalaatin kera, koristele lopuksi limeviipaleilla sekä persiljalla.
Bon Apetit!

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 pakkaus Rana täytettyjä gnoccheja pinaatilla ja mozzarellalla
  • 200 g grillattua lohta viipaleina
  • 1 avokadoa
  • 2 punasipulia
  • 1 tuore chilipippuri
  • 2 limettiä
  • 30 g persiljaa
  • 30 g voita
  • - Suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Leikkaa avokado puoliksi, poista kivi ja kaavi hedelmäliha lusikalla. Pilko avokado kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipulit, silppua persilja ja viipaloi chilipippuri ohueksi. Mausta avokado, sipulit ja persilja limetin mehulla sekä suolalla ja pippurilla. Paista lohiviipaleet pannulla korkealla lämmöllä molemmin puolin ja viimeistele kypsennys uunissa 180 asteessa kuusi minuuttia. Sulata voi pannussa, lisää täytetyt gnocchit ja paista keskilämmöllä noin viisi minuuttia käännellen, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoile gnocchit lohiviipaleiden ja avokadosalaatin kera, koristele lopuksi limeviipaleilla sekä persiljalla.
Bon Apetit!