Kermainen Gnocchi kulho

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo

Kermainen Gnocchi kulho

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo
Kermainen Gnocchi kulho

AINEKSET

  • 1 pakkaus täytettyjä gnocchia, kinkkua ja mozzarellaa
  • 150 g pekonia
  • 1 kesäkurpitsaa
  • 200 g sieniä
  • 1 dl kermaa
  • 30 g voita
  • 20 g raastettua parmesaania
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 20 g persiljaa
  • Öljy
  • Suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Aloita puhdistamalla sienet ja leikkaamalla ne ohuiksi viipaleiksi. Kuullota viipaleet öljyssä yhdessä suolan, valkosipulin ja persiljan kanssa. Pese kesäkurpitsa, viipaloi se ja paista pannulla, kunnes pinta muuttuu kullanruskeaksi. Leikkaa pekoni pienemmiksi paloiksi ja paista miedolla lämmöllä hitaasti rapeaksi ja kullanruskeaksi. Sulata nokare voita pannussa, lisää gnocchit ja paista niitä keskilämmöllä, käännellen säännöllisesti, kunnes ne saavat kauniin kullanruskean värin, noin viiden minuutin ajan. Kuumenna kerma ja sekoita joukkoon raastettu parmesaani, kunnes se sulaa tasaisesti. Aseta gnocchit yhdessä sienten, kesäkurpitsan ja pekonin kanssa lautaselle ja kaada päälle pehmeän samettinen kastike. Viimeistele annos ripottelemalla persiljaa maun mukaan.

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 pakkaus täytettyjä gnocchia, kinkkua ja mozzarellaa
  • 150 g pekonia
  • 1 kesäkurpitsaa
  • 200 g sieniä
  • 1 dl kermaa
  • 30 g voita
  • 20 g raastettua parmesaania
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 20 g persiljaa
  • - Öljy
  • - Suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Aloita puhdistamalla sienet ja leikkaamalla ne ohuiksi viipaleiksi. Kuullota viipaleet öljyssä yhdessä suolan, valkosipulin ja persiljan kanssa. Pese kesäkurpitsa, viipaloi se ja paista pannulla, kunnes pinta muuttuu kullanruskeaksi. Leikkaa pekoni pienemmiksi paloiksi ja paista miedolla lämmöllä hitaasti rapeaksi ja kullanruskeaksi. Sulata nokare voita pannussa, lisää gnocchit ja paista niitä keskilämmöllä, käännellen säännöllisesti, kunnes ne saavat kauniin kullanruskean värin, noin viiden minuutin ajan. Kuumenna kerma ja sekoita joukkoon raastettu parmesaani, kunnes se sulaa tasaisesti. Aseta gnocchit yhdessä sienten, kesäkurpitsan ja pekonin kanssa lautaselle ja kaada päälle pehmeän samettinen kastike. Viimeistele annos ripottelemalla persiljaa maun mukaan.