raviolit endiivillä, mantelilla ja raastetulla appelsiininkuorella

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo

raviolit endiivillä, mantelilla ja raastetulla appelsiininkuorella

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo
raviolit endiivillä, mantelilla ja raastetulla appelsiininkuorella

AINEKSET

  • 1 paketti 4 juuston ravioleja
  • 1 appelsiini
  • 30 g kuorittuja manteleita
  • 1 endiivisalaatti
  • Ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • Parmigiano Reggianoa
  • Suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Pese ja kuivaa appelsiini ja endiivinlehdet. Raasta appelsiininkuorta ohuesti, pilko puolet endiivistä ja hienonna mantelit. Laita kaikki kulhoon, mausta suolalla ja pippurilla ja pirskota hieman öljyä salaatin kastikkeeksi. Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Nosta raviolit kattilasta ja sekoita ne varovasti endiivisalaattiin. Siirrä lautasille, ripottele päälle parmesaania ja tarjoa jäljellä olevien endiivinlehtien kanssa. 
Ole hyvä!

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 paketti 4 juuston ravioleja
  • 1 appelsiini
  • 30 g kuorittuja manteleita
  • 1 endiivisalaatti
  • - Ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • - Parmigiano Reggianoa
  • - Suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Pese ja kuivaa appelsiini ja endiivinlehdet. Raasta appelsiininkuorta ohuesti, pilko puolet endiivistä ja hienonna mantelit. Laita kaikki kulhoon, mausta suolalla ja pippurilla ja pirskota hieman öljyä salaatin kastikkeeksi. Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Nosta raviolit kattilasta ja sekoita ne varovasti endiivisalaattiin. Siirrä lautasille, ripottele päälle parmesaania ja tarjoa jäljellä olevien endiivinlehtien kanssa. 
Ole hyvä!