Rosmariinibroileria täytettyjä gnoccheja grillattujen kasvisten kanssa
AINEKSET
- 1 paketti tomaatilla ja mozzarellalla täytettyjä Rana-gnoccheja
- 10 grillattua kokonaista parsaa
- 3 kpl kananrintafileitä
- 1 punasipuli
- 8 pientä porkkanaa
- 50 g oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- Rosmariinia ja/tai timjamia
- Suolaa ja pippuria.
VALMISTUS
Kuori parsat, porkkanat ja punasipuli. Keitä parsat ja porkkanat kevyesti suolatussa vedessä, valuta ne ja paista yhdessä viipaloidun sipulin kanssa öljyssä tai voissa, kunnes ne saavat kauniin kullanruskean värin. Mausta broilerinrintafileet ja ruskista ne molemmin puolin kuumalla pannulla. Kypsennä broilerinfileitä uunissa noin 180 °C:ssa 10 minuuttia lisäten valkosipulin ja rosmariinin. Kuumenna toisella pannulla ruokalusikallinen voita ja kypsennä gnocchit pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Tarjoile paistetut gnocchit yhdessä vihannesten ja broilerinfileiden kanssa, ja viimeistele annos tuoreella timjamilla tai rosmariinilla.
Nauti herkullisesta ateriasta!
Nauti herkullisesta ateriasta!
AINEKSET
Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
-
+
- 1 paketti tomaatilla ja mozzarellalla täytettyjä Rana-gnoccheja
- 10 grillattua kokonaista parsaa
- 3 kpl kananrintafileitä
- 1 punasipuli
- 8 pientä porkkanaa
- 50 g oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- - Rosmariinia ja/tai timjamia
- - Suolaa ja pippuria.
VALMISTUS
Kuori parsat, porkkanat ja punasipuli. Keitä parsat ja porkkanat kevyesti suolatussa vedessä, valuta ne ja paista yhdessä viipaloidun sipulin kanssa öljyssä tai voissa, kunnes ne saavat kauniin kullanruskean värin. Mausta broilerinrintafileet ja ruskista ne molemmin puolin kuumalla pannulla. Kypsennä broilerinfileitä uunissa noin 180 °C:ssa 10 minuuttia lisäten valkosipulin ja rosmariinin. Kuumenna toisella pannulla ruokalusikallinen voita ja kypsennä gnocchit pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Tarjoile paistetut gnocchit yhdessä vihannesten ja broilerinfileiden kanssa, ja viimeistele annos tuoreella timjamilla tai rosmariinilla.
Nauti herkullisesta ateriasta!
Nauti herkullisesta ateriasta!