Kreikkalais-italialainen kesä lautasella
AINEKSET
- 1 pakkaus täytettyjä tomaatti mozzarella gnocchia
- 4 dl kreikkalaista jogurttia
- 1 kurkku
- 3 oksaa minttua
- 4 valkosipulinkynttä
- puolikkaan sitruunan mehu
- 1 tl hunajaa
- ekstra-neitsytoliiviöljy
- suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Valmista tzatziki aloittamalla kurkun pesemisellä, kuorimisella ja raastamisella. Purista raastettu kurkku siivilän läpi ylimääräisen nesteen poistamiseksi. Yhdistä kulhossa tilkka oliiviöljyä, sitruunamehua ja hunajaa kreikkalaisen jogurtin kanssa. Raasta valkosipulinkynsi ja lisää se seokseen. Silppua minttu hienoksi ja sekoita joukkoon.Paista täytetyt gnocchit paistinpannussa pakkauksen ohjeiden mukaisesti.Tarjoa lämpöisenä sormiruokana, alkupalana tai kevyenä lounaana lämpimänä kesäpäivänä.
Bon Apetit!
Bon Apetit!
AINEKSET
Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
-
+
- 1 pakkaus täytettyjä tomaatti mozzarella gnocchia
- 4 dl kreikkalaista jogurttia
- 1 kurkku
- 3 oksaa minttua
- 4 valkosipulinkynttä
- - puolikkaan sitruunan mehu
- 1 tl hunajaa
- - ekstra-neitsytoliiviöljy
- - suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Valmista tzatziki aloittamalla kurkun pesemisellä, kuorimisella ja raastamisella. Purista raastettu kurkku siivilän läpi ylimääräisen nesteen poistamiseksi. Yhdistä kulhossa tilkka oliiviöljyä, sitruunamehua ja hunajaa kreikkalaisen jogurtin kanssa. Raasta valkosipulinkynsi ja lisää se seokseen. Silppua minttu hienoksi ja sekoita joukkoon.Paista täytetyt gnocchit paistinpannussa pakkauksen ohjeiden mukaisesti.Tarjoa lämpöisenä sormiruokana, alkupalana tai kevyenä lounaana lämpimänä kesäpäivänä.
Bon Apetit!
Bon Apetit!