Kreikkalais-italialainen kesä lautasella

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo

Kreikkalais-italialainen kesä lautasella

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo
Kreikkalais-italialainen kesä lautasella

AINEKSET

  • 1 pakkaus täytettyjä tomaatti mozzarella gnocchia
  • 4 dl kreikkalaista jogurttia
  • 1 kurkku
  • 3 oksaa minttua
  • 4 valkosipulinkynttä
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • 1 tl hunajaa
  • ekstra-neitsytoliiviöljy
  • suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Valmista tzatziki aloittamalla kurkun pesemisellä, kuorimisella ja raastamisella. Purista raastettu kurkku siivilän läpi ylimääräisen nesteen poistamiseksi.  Yhdistä kulhossa tilkka oliiviöljyä, sitruunamehua ja hunajaa kreikkalaisen jogurtin kanssa. Raasta valkosipulinkynsi ja lisää se seokseen. Silppua minttu hienoksi ja sekoita joukkoon. Paista täytetyt gnocchit paistinpannussa pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Tarjoa lämpöisenä sormiruokana, alkupalana tai kevyenä lounaana lämpimänä kesäpäivänä.

Bon Apetit!

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 pakkaus täytettyjä tomaatti mozzarella gnocchia
  • 4 dl kreikkalaista jogurttia
  • 1 kurkku
  • 3 oksaa minttua
  • 4 valkosipulinkynttä
  • - puolikkaan sitruunan mehu
  • 1 tl hunajaa
  • - ekstra-neitsytoliiviöljy
  • - suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Valmista tzatziki aloittamalla kurkun pesemisellä, kuorimisella ja raastamisella. Purista raastettu kurkku siivilän läpi ylimääräisen nesteen poistamiseksi.  Yhdistä kulhossa tilkka oliiviöljyä, sitruunamehua ja hunajaa kreikkalaisen jogurtin kanssa. Raasta valkosipulinkynsi ja lisää se seokseen. Silppua minttu hienoksi ja sekoita joukkoon. Paista täytetyt gnocchit paistinpannussa pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Tarjoa lämpöisenä sormiruokana, alkupalana tai kevyenä lounaana lämpimänä kesäpäivänä.

Bon Apetit!